Köp mitt Narrative Clip och stöd Ung Cancer

Säljer mitt Narrative Clip genom en enkel auktion på Twitter.
Du lägger ett bud genom att skicka en tweet (öppet eller via DM) till mig med beloppet du vill ge.
Den som lagt högst bud klockan 15:00 idag (14 feb 2014) vinner auktionen.

Varför
Jag har testat vad jag skall och är trött på att låta testprylar bli liggande i en låda. Dessutom är jag övertygad om att jag inte kommer använda den i större omfattning så lika bra att den får ett nytt hem (se varför i tidigare bloggpost).
Ganska få har fått sitt Narrative Clip så du blir en av de första.
Ung Cancer är en fantastisk organisation och jag misstänker att det är enklare att sälja mitt Clip genom att låta pengarna gå till en bra sak.

Hur
När klockan slår tre idag så ser jag vem som lagt högst bud. Jag meddelar vinnaren via en tweet. Vinnaren betalar så snart som möjligt in hela budbeloppet till Ung Cancer.
Du tar en skärmdump på inbetalningen och twittrar bilden till mig. Dessutom meddelar du mig din adress (helst via DM) och jag postar din Narrative (jag står för portot och kommer troligtvis skicka det i morgon lördag eller senast på måndag).
Din och min Twitter cred står på spel så ser inga risker i ovan nämnda hantering. Därför är det rimligt att jag kräver att du i vart fall har några följare och varit aktiv ett tag.

Varan
Det är alltså tal om ett Narrative Clip. Fick min matt svarta tidigare i veckan och allt jag fick med kommer inkluderas. Det bör nämnas att jag tappat den en gång så den är kantstött men fungerar alltså perfekt.

RT
Tacksam om ni vill RT:a information runt försäljningen. RT innebär troligtvis högre pris och därmed mer pengar till Ung Cancer.

Tack och trevlig alla hjärtans dag

One Reply to “Köp mitt Narrative Clip och stöd Ung Cancer”

Comments are closed.