Tales from a long distance runner – Boston chronicle (S2E3)

Varje sak jag gör kan jag göra bättre nästa gång. Det blir självklart inte alltid så, men det är min ambition. Det är rent faktiskt en av mina viktigaste drivkrafter; dvs. att bli bättre och utvecklas.

Ett fantastiskt lopp i Köpenhamn tog mig till Boston. Under den sista timmen av loppet, den där dagen i slutet av maj knäckte jag maratonkoden. Tröskeln var borta. Innan jag korsade mållinjen hade jag tagit beslutet. Ett nytt mål. Iden föddes en månad tidigare när jag sprang i Rift Valley, mänsklighetens vagga. Ett orimligt mål och jag slog bort tanken. Men fröet var sått och i Köpenhamn insåg jag att jag nu hade nycklarna.

Målet är att under 2020 springa ett maraton på under tre timmar. Det är självklart ett otroligt högt, troligtvis naivt, mål.
Måste bli frisk.
Måste öka veckomängden till upp emot tio mil.
Måste kapa 15 min på mitt personbästa.
23 sekunder snabbare per kilometer.

Jag väljer själv mina måsten. Det kommer kosta. Drivkraften är att utvecklas.

Tävlingskläderna för 2020 är framdukade.
No human is limited!
#Breaking3