En vanlig dag…

Kund från Norge för att förbereda möte i Malmö och en sjuk son. Det vill säg en helt vanlig dag i Teknograd.

Vi försöker dela, men utan tvekan är det så att min fru tar de flesta VAB dagarna. Igår och idag var det min tur. Sent igår kväll slog det mig att jag bokat möte i Malmö med kundens kund och dessutom bokat upp förberedelser med kunden innan.

Löste sig genom att kunden efter flyg från Norge och tåg till Malmö satte sig på bussen till Trelleborg. Väl här genomförde vi förberedelserna i vardagsrummet med sonen i soffan och Rorri på DVD:n. Gick fint, men en märklig känsla när mitt privata liv möte mitt arbetsliv. Vid lunch dök min fru upp och vi hann precis till mötet.

Efter middagen så blir det som vanligt  ett par timmars jobb för att följa upp på mail och koda lite.

Teknograd och VAB
I stort sett all i Teknograd har ett eller flera barn mellan 1-15 år gamla. Tror man kan säga att det i stort sett alltid är minst en av oss som är hemma med sjukt barn, oavsett dag på året. Många av oss har dock avtal där vi lovat något till kund och det blir många gånger att man delar ut medicin med ena handen och fixar en sjuk dator med andra.

ADHD medicin CONCERTA 54 mg.