Begränsningar i min hjärna gör att jag älskar nya Spotify

När jag träffar andra som lever och tänker nya digitala lösningar 24/7 lever jag upp.
Kan då vända och vrida mina egna idéer och lyssna på andras. Helt plötsligt säger någon en sak som gör att ett tankemönster faller på plats. Att tänka i grupp ger alltid ett bättre resultat.

Samma sak är det med musik. Det är uppenbart att jag återkommer till samma plattor dag efter dag. Min hjärna hanterar helt enkelt inte att slå sig loss från tankemönster som jag tror fungerar. Twitter har varit en bra kanal för att bryta musikisoleringen men inte optimal.

När Spotify i sin nya version låter mig bjuda in vänner och se vad de lyssnar på får jag den input som öppnar upp för nya tankar och ny musik. En ny värld öppnas upp och jag river de musikmurar jag själv byggt men inte alltid trivs så bra med.

Tack Spotify!